15 miljoner mil

Alla människor har 24 timmar på dygnet. 24 timmar att göra precis vad man vill med. Jag väljer att försöka nå mina drömmar, att leva på min hästverksamhet och bli jäkligt skicklig på att rida. Detta gör jag ungefär 8-18 timmar per dag. Skulle jag göra någonting annat skulle dessa timmar passera ändå!
 
Det gäller att vara handlingskraftig. Effektiv problemlösning.  Se möjligheter och inte tappa humöret. Lägg energi på saker som är värt att lägga eneri på! Slösa inte energi du kunde lagt på att nå dina drömmar på att vara arg, irriterad eller förbannad.
 
Om vi låtsas att ett problem är ett glas med vatten i. Det här glaset väger ca 0,3 kg. Om du tar upp glaset är det inte speciellt tungt. Om du direkt dricker upp vattnet och ställer ned glaset är det inte speciellt jobbigt. Om du däremot står och håller i glaset kommer det kännas tyngde varje sekund. Efter en timme kommer din arm vara bortdomnad. Glaset väger ändå hela tiden 0,3 kg.
 
- Precis så här är det med problem! Problem blir jobbigare ju mer man tänker på dem! Antingen måste du lösa dem eller släppa dem! Det ÄR svårt och det ÄR någonting man måste lära sig.

 
Låt aldrig någon säga åt dig vad du kan och inte kan göra. Alla människor har 15 miljoner mil till solen.


RSS 2.0